VZW Players First wil inzetten op een kwaliteitsvolle tijdsbesteding voor jongens en meisjes door het organiseren van stagedagen op verschillende locaties in Belgiƫ.
We beschouwen het als onze verantwoordelijkheid naar elke speler toe om een omgeving aan te bieden waar ze eerst en vooral plezier kunnen beleven aan hun sport. Een positieve omgeving waarin de kinderen / jongeren geprikkeld worden om uit hun comfortzone te treden, vriendschap ervaren, leren zorgen voor zichzelf, hun grenzen opzoeken en leren omgaan met regels en afspreken.
Door spelers interessante (sportieve) uitdagingen aan te bieden hopen we hen in staat te stellen om te bloeien en optimaal te functioneren.

Onze waarden:

KWALITEIT
Door enkel met gediplomeerde trainers te werken die actief zijn (geweest) op elite-niveau zijn we er van overtuigd dat we kwaliteit kunnen leveren inzake oefenstof en het pedagogisch prikkelen van spelers.

FUN
Plezier staat voorop, zowel in de benadering van spelers als oefenstof. Wat je met plezier leert, vergeet je nooit.

GROEI
We willen spelers laten groeien als voetballer en als mens. Het gaat er niet om de beste te zijn, doch elke dag beter te worden. Het groeien zelf bevat de kiem tot geluk!

PASSIE
Alle trainers zijn gepassioneerd bezig met voetbal en willen spelers inspireren en stimuleren. Passie is wat je helpt om je talent het best tot uiting te laten komen.